The Greyhounds

Wij, MTC The Greyhounds, zijn een stel enthousiaste mannen en vrouwen van allerlei pluimage die motorrijden als gezamenlijke liefhebberij hebben. De meeste wonen in de omtrek van Son en Breugel, Sint Oedenrode en Eindhoven en zijn 50-plus. maar inmiddels rijden er al heel wat 40-ers mee.

De bijeenkomsten en toerritten zijn vrij toegankelijk voor iedereen en er wordt geen contributie geheven. Er worden ook evenementen georganiseerd waaraan wel kosten verbonden zijn zoals barbecue en motorweekends. I.v.m reserveringen moet daarvoor altijd van tevoren betaald worden.

We hebben geen bestuur, alles wordt in onderling overleg geregeld; uiteraard worden de activiteiten voor de agenda wel gecoördineerd.

Centraal staat de liefde voor motoren en het rijden van mooie (dag-, avond- en meerdaagse) toertochten.
Rijd je voor de eerste keer mee? Vul dan even de vrijwaringsclausule in.

Overige links

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 tot 18.00
Woensdag: 09.00 tot 18.00
Donderdag: 09.00 tot 18.00
Vrijdag: 09.00 tot 18.00
Zaterdag: 09.00 tot 16.00

GRATIS Herfst en Voorjaarscheck

Het is van groot belang dat je met je motor weer veilig de weg op kunt, daarom bieden wij een GRATIS voorjaarscheck (in februari/maart) en in (oktober/november) onze GRATIS herfstscheck aan. Wij controleren uw motor dan op 75 belangrijke punten, zodat u weer veilig de weg op kunt met uw tweewieler!

Lees meer of maak een afspraak