Nieuwe motoren

Uw leverancier en service-center. Bent u zich aan het oriënteren, bij ons krijgt u vakkundig advies omtrent de aankoop van een nieuwe motor. U bent van harte welkom.

Bekijk aanbod

Unieke aankoopkeuring voor alle motoren

Overweeg je een motor te kopen van een particulier of motorzaak, maar je krijgt er geen garantie op?

Dan bieden wij je een unieke kans! Laat ons een aankoopkeuring op je motor uitvoeren.

Aan de hand van deze keuring vertellen we je welke werkzaamheden er aan de motor verricht moeten worden, om er veilig mee te kunnen rijden. Vind je de kosten dan te hoog oplopen? Koop de motor dan niet.

We bellen je dan om in overleg een afspraak te plannen.
Uiteraard kun je ons ook zelf even bellen op 0499 - 474666.

TIP!! Maak een afspraak voor de aankoopkeuring, zodat je tijdens de proefrit langs kunt komen. De keuring duurt ongeveer 45 min en je kunt er op wachten je weet dan meteen waar je aan toe bent! Ook geven we je een indicatie of de verkoper een reële prijs vraagt.

Motorfinanciering

Dit is 'm. De zoektocht eindigt hier. Dit is de motor van je dromen en hij is z'n prijs dubbel en dwars waard. Er staat nog een ding tussen jouw en die machtig mooie machine. En dat is je budget...

NU is het handige betaalgemak van NU Motorrijden. Een overzichtelijk betaalplan en heldere voorwaarden waarbij vrijheid en eerlijkheid voorop staan! Maandelijks betaal je stukje bij beetje het aankoopbedrag terug. Of het deel van het aankoopbedrag, als de motor gedeeltelijk buiten je budget valt. Net wat je wilt. Je rijdt je motor de showroom uit en weet dat het met de betaling goed komt.

Bemiddeling

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 tot 18.00
Woensdag: 09.00 tot 18.00
Donderdag: 09.00 tot 18.00
Vrijdag: 09.00 tot 18.00
Zaterdag: 09.00 tot 16.00

GRATIS Herfst en Voorjaarscheck

Het is van groot belang dat je met je motor weer veilig de weg op kunt, daarom bieden wij een GRATIS voorjaarscheck (in februari/maart) en in (oktober/november) onze GRATIS herfstscheck aan. Wij controleren uw motor dan op 75 belangrijke punten, zodat u weer veilig de weg op kunt met uw tweewieler!

Lees meer of maak een afspraak