Communicatie

In principe zijn alle bluetooth systemen gemaakt voor hetzelfde doeleinde. Wat we willen is communiceren met elkaar, verbinding met onze telefoon maken en horen waar we volgens ons navigatiesysteem de afrit moeten nemen.

Leuke extra's zijn bv.een ingebouwde fm radio of mp3 ingang. We hebben verschillende bluetooth communicatie sets voor 1 tot 6 mensen die allemaal zelf op een motor rijden. Er zijn ook speciale bluetooth sets voor motorrijders met passagier, deze zijn vaak goedkoper doordat de zender minder sterk is.

Een goed bluetooth set onderscheid zich door een lange standby-tijd, een bereik tot ver over de 2 km en stereo geluid. Vrijwel alle nieuwe helmen zijn voorbereid op bluetooth sets, veel merken hebben een eigen systeem. Denk er dus vooraf over na wat je van plan bent met het communicatiesysteem.

Wij werken o.a met de merken Sena, Cardo en N-Com.

Meer accessoires

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 tot 18.00
Woensdag: 09.00 tot 18.00
Donderdag: 09.00 tot 18.00
Vrijdag: 09.00 tot 18.00
Zaterdag: 09.00 tot 17.00 en werkplaats tot 16.00
Zon- en feestdagen: Gesloten

Voorjaarscheck

Het is van groot belang dat je met je motor weer veilig de weg op kunt, daarom bieden wij onze voorjaarscheck aan. Wij controleren uw motor dan op 75 belangrijke punten, zodat u weer veilig de weg op kunt met uw tweewieler!

Lees meer of maak een afspraak