Onze werkplaats

Service

U kunt voor elk merk en type motorfiets bij ons terecht voor een grote of kleine servicebeurt en andere werkzaamheden. Goed onderhoud van uw motor zorgt voor meer rijplezier.

Wij brengen altijd eerst een offerte uit, reparatie gaat altijd in overleg ter voorkoming van onaangename verassingen bij het afrekenen.

In de moderne motor zit veel elektronica. Doordat onze vakbekwame monteurs regelmatig op training worden gestuurd kunt u verwachten dat zij helemaal up-to-date zijn van de laatste nieuwe technieken en uitlees- en diagnose apparatuur, zodat uw geliefde motor in goede handen is.

Bent u niet in staat de motor bij ons af te leveren voor service, kunt u gebruik maken van onze ophaalservice.

Quickservice

In deze tijd is een snelle service ook voor motorfietsen geen uitzondering meer.

Door middel van slim voorraadbeheer zorgt Groenevelt Motoren voor een snelle oplossing.

Vanwege de drukte gelieve een AFSPRAAK MAKEN

  • Kleine reparaties
  • Snel weer op pad
  • Bandenservice

Slijtage

Doordat Groenevelt Motoren een grote voorraad slijtagedelen heeft voor veel verschillende merken motoren met een uitgebreide BOVAG werkplaats zijn wij in staat een snelle en professionele afhandeling van alle voorkomende slijtage reparaties. Wanneer u er voor kiest om bij Groenevelt Motoren een slijtage deel te laten vervangen weet u van te voren wat dit gaat kosten. Op zeer korte termijn is afwikkeling mogelijk ook in het hoog seizoen.

Slijtagedelen, denk hierbij aan:

  • Banden
  • Remblokken
  • Olie service
  • Accuservice

 

Overige links

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 tot 18.00
Woensdag: 09.00 tot 18.00
Donderdag: 09.00 tot 18.00
Vrijdag: 09.00 tot 18.00
Zaterdag: 09.00 tot 16.00

GRATIS Herfst en Voorjaarscheck

Het is van groot belang dat je met je motor weer veilig de weg op kunt, daarom bieden wij een GRATIS voorjaarscheck (in februari/maart) en in (oktober/november) onze GRATIS herfstscheck aan. Wij controleren uw motor dan op 75 belangrijke punten, zodat u weer veilig de weg op kunt met uw tweewieler!

Lees meer of maak een afspraak