Motorbanden

Altijd direct gratis bandencontrole.

Twijfel je aan je banden, kom dan even bij ons langs. Daar kun je altijd gratis in de werkplaats terecht om je banden te laten controleren of om de bandenspanning even op peil te laten brengen. Wanneer een band versleten raakt, verslechtert het stuurgedrag van je motor.

Altijd de beste prijs!

Door ons brede assortiment kunnen wij voor bijna elke motor de juiste banden leveren. Tevens zijn al onze bandenprijzen blijvend in prijs verlaagd zodat u niet meer door hoeft te zoeken naar de beste band voor de beste prijs en bij ons krijgt u ook het juiste bandenadvies. Wij verkopen banden van Bridgestone, Continental, Dunlop, Metzeler, Michelin en Pirelli. Stuk voor stuk topmerken met bewezen kwaliteit, simpelweg omdat je met banden geen risico’s mag lopen. Wij geven ’n interessante korting op de motorband die jij zoekt!

Altijd Quick Service.

Wij beschikken over grote voorraden motorbanden, zodat we je meestal direct kunnen helpen. Is een band onverhoopt niet voorradig of mocht het niet passen in de planning van de werkplaats, dan maken we een afspraak voor montage op een later tijdstip, waarbij je eventueel kunt wachten.

Altijd vakkundig monteren en balanceren door motormonteurs.

Banden worden door vakkundige motorfietsmonteurs gemonteerd die beschikken over de modernste gereedschappen. Een motorfiets is immers geen auto en bij het monteren van een motorwiel komt dus veel meer kijken dan bij het vastschroeven van een autowiel.

Gratis Quick Scan tijdens montage!

Bij het monteren van een nieuwe band wordt altijd gratis een “Quick Scan” van je motorfiets uitgevoerd. Belangrijke zaken als remblokken, balhoofd- en wiellagers, ketting en tandwielen worden dan gecontroleerd. Mocht er een gebrek worden geconstateerd, dan kan dat meestal direct worden verholpen, aangezien we altijd een grote voorraad technische onderdelen hebben.

Ook kunt u bij ons de nodige banden accessoires vinden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Bandenspanningsmeters
  • (Haakse) ventielen
  • Reparatiesets
  • TPMS in combinatie met de juiste navigatie

*m.u.v. motorfietsen voorzien van vast gemonteerde zijkoffers.

Ride On

Wilt u zorgeloos van uw nieuwe banden genieten? Laat uw banden dan meteen voorzien van Ride On. Nieuwsgierig? Klik hier

Onze onderdelen

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 tot 18.00
Woensdag: 09.00 tot 18.00
Donderdag: 09.00 tot 18.00
Vrijdag: 09.00 tot 18.00
Zaterdag: 09.00 tot 16.00

GRATIS Herfst en Voorjaarscheck

Het is van groot belang dat je met je motor weer veilig de weg op kunt, daarom bieden wij een GRATIS voorjaarscheck (in februari/maart) en in (oktober/november) onze GRATIS herfstscheck aan. Wij controleren uw motor dan op 75 belangrijke punten, zodat u weer veilig de weg op kunt met uw tweewieler!

Lees meer of maak een afspraak