Onderhoud en reparatie van alle merken

Welk type of merk motor u ook bezit, onze technische specialisten staan klaar om uw motor complete service te bieden. De moderne motor is voorzien van heel veel elektronica. Doordat de monteurs regelmatig trainingen volgen, zijn we uiteraard op de hoogte van de laatste technieken. Onze werkplaats is voorzien van moderne diagnoseapparatuur.

Lees verder

 

Berging, schade taxatie en schadeherstel

Je wilt er natuurlijk niet aan denken, een ongeluk of schuiver met je kostbare motorfiets. Maar als dat ongewild toch is gebeurd kun je voor professioneel schadeherstel bij Groenevelt Motoren terecht. We gaan samen op zoek naar de best passende oplossing in deze vervelende situatie. Laat na een val of schuiver uw motor controleren op onderhuidse schade zodat u niet voor verassingen komt te staan en met een onveilige motor de weg op gaat. Bespreek de mogelijkheden met een van onze monteurs.

Haal- en brengservice

Het kan gebeuren dat uw motor onverwachts niet meer start. Dan zou het de accu kunnen zijn, maar er kunnen ook andere problemen aan ten grondslag liggen. Uiteraard kunt u uw stilstaande motor bij ons brengen met een aanhanger, bus of speciaal transport, maar ook wij kunnen de motor gewoon bij u ophalen. Ook als u onverwacht langs de kant van de weg komt stil te staan kunnen we u wellicht helpen. Bel ons dan gerust op 0499-474666.

Wintercheck

Wanneer u verantwoord door wilt rijden in de winter, dan is een controle van de essentiële onderdelen van de motorfiets noodzakelijk.

Wij voeren een Bovag motorcheck uit en geven u advies en een vrijblijvende offerte voor de eventueel uit te voeren werkzaamheden.

Lees Verder

Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en een RDW-erkend bedrijf.