Motorbeurs Intermot Keulen AANMELDEN

Ontdek de twee wielen die de wereld betekenen!

Welkom bij INTERMOT 2022 - de toonaangevende internationale vakbeurs voor zaken en evenementen voor de wereld van gemotoriseerde tweewielige voertuigen. Hier worden visionaire concepten voor de mobiliteit van de toekomst gepresenteerd. Het is ook een kans voor u om live en uit de eerste hand te leren over innovatieve technische ontwikkelingen. En natuurlijk om de meest geweldige fietsen te bewonderen die ooit over het asfalt zijn gerold.

Heb je altijd al willen weten hoe het voelt om een ​​ritje te maken op een 125cc-motor? Het goede nieuws is dat je in Duitsland niet per se een apart motorrijbewijs nodig hebt! De toevoeging van een 196-code aan het standaard B-rijbewijs voor het besturen van een auto is voldoende om te fietsen in de 125cc-categorie. Of je nu een beginner bent of ervaren op twee wielen, er is genoeg te ontdekken op INTERMOT 2022.

Van benzinemotoren tot elektrische aandrijvingen. Van e-bikes tot sportstourers.

Krijg persoonlijk advies over welke fiets het beste bij jouw specifieke wensen past. Dan is het tijd om de testbaan op te gaan en je eerste rondjes te rijden. Uiteraard allemaal onder professionele begeleiding. Ontdek de laatste trends! Geniet van het krachtige dreunen van motormotoren! Ervaar de spanning!

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00 tot 18.00
Woensdag: 09.00 tot 18.00
Donderdag: 09.00 tot 18.00
Vrijdag: 09.00 tot 18.00
Zaterdag: 09.00 tot 17.00 en werkplaats tot 16.00
Zon- en feestdagen: Gesloten

Voorjaarscheck

Het is van groot belang dat je met je motor weer veilig de weg op kunt, daarom bieden wij onze voorjaarscheck aan. Wij controleren uw motor dan op 75 belangrijke punten, zodat u weer veilig de weg op kunt met uw tweewieler!

Lees meer of maak een afspraak