Agenda

Er staan van april tot en met oktober iedere maand wel meerdere toerritten op de agenda. Naast het rijden zelf worden 1 keer per maand bijeenkomsten belegd, meestal motor gerelateerd: bv. voorlichting over onderhoud, banden ect. Het kan ook gaan over kleding, helmen, bescherming, navigatie systemen, wat te doen bij een ongeval.

Lees verder

Wil je niet alleen rijden

Wij zijn gewoon een stel enthousiaste mannen en vrouwen van allerlei pluimage die als gezamenlijke liefhebberij graag motorrijden. De meeste wonen in de omgeving Son en Breugel, Sint Oedenrode en Eindhoven. Centraal staat de liefde voor motoren en dan met name het rijden van mooie toertochten, in allerlei vormen. (maar geen racetochten)

Lees verder

Volgende toerrit en gereden toerritten

Onze agenda staat vol met toerritten, zodra de volgende toerrit klaar is, dan komt deze bij de tab: volgende toerrit. Die kun je dan daar downloaden.

Wanneer deze is gereden, dan verplaatsen we hem naar de tab:

Archief gereden toerritten

Routebewerking Basecamp

Via een praktische handleiding leggen wij je in simpele woorden uit hoe je een route van onze website kunt downloaden en bewerken in Basecamp zodat iedereen dezelfde route heeft ongeacht de instellingen van jouw Garmin.

Lees verder