Motorkleding

U kunt bij ons terecht voor kwaliteits motorkleding. Door de jarenlange ervaring kan ons team u goed adviseren over welke kleding het meest voor u geschikt is. We rijden zelf ook met onze producten. We verkopen geen instapkleding van lage kwaliteit voor weinig geld. Daarvoor hebben we gewoon van de goede merken goede kwaliteitskleding voor instapprijsjes.

Lees verder

Motorhelmen

Een motorhelm is onmisbaar bij het motorrijden. We hebben een ruime collectie motorhelmen bestaande uit verschillende merken, zoals Nolan, Premier en Schuberth. Mocht de gewenste kleur en/of design er niet tussen zitten, dan is er de mogelijkheid om die te bestellen. Onze vizieren, pinlocks en brillen zorgen voor optimaal zicht tijdens het motorrijden.

Lees verder

Motorhandschoenen

Motorhandschoenen zijn onmisbaar. Onze motorhanschoenen zijn geschikt voor zomerse en winterse omstandigheden. Ook hebben wij elektrische handschoenen die kunnen worden aangesloten op de accu van de motor. Zomerhandschoenen laten de wind door waardoor het zweten wordt beperkt. Motorhandschoenen zijn gemaakt van leer en/of textiel en bieden een optimaal comfort tijdens het motorrijden.

Lees verder

Motorlaarzen / schoenen

Je ziet door de bomen het bos niet meer. Wat is nu geschikt voor mij? Een tourlaars of een casual model? We hebben motorlaarzen en schoenen in vele stijlen zoals sport, tour, offroad, casual tot aan meer classic. Een paar motorschoenen of laarzen is net als ieder motorkledingstuk een enorm persoonlijke keuze welke met name afhangt van welk type motorrijder je bent.

Lees verder