Beste motorzaak van de regio Eindhoven

Groenevelt Motoren is al meer dan 45 jaar “de motorzaak” in de regio Eindhoven. Actief in de motorbranche sinds 1973! In 1980 was het tijd voor een nieuw bedrijfspand en vestigde het bedrijf Groen Motoren zich op het toen nieuwe bedrijventerrein Ekkersrijt. Groen Motoren werd na bijna 35 jaar Groenevelt Motoren. Uitverkoren tot “Beste motorzaak in de regio Eindhoven". Groenevelt Motoren is een full service motorzaak en multibrand occasion center.

Het bedrijf werkt onder de Bovag vlag en in de moderne werkplaats is uw motor dus in de beste handen, een team van deskundige medewerkers staan hier voor u klaar. Onze ruime ervaring als Bovag-dealer staat garant voor snelle, betrouwbare en professionele service. Ook als u de motorfiets elders heeft aangekocht bent u van harte welkom in onze werkplaats.

U bent van harte welkom voor in- en verkoop, onderhoud, schadeafhandeling, advies en terwijl u gezellig in de koffiecorner geniet van een kopje koffie of thee wordt uw motor vakkundig onderhouden. Natuurlijk bent u ook te allen tijden welkom voor zomaar een informatief gesprek en een stukje gezelligheid.

Team Groenevelt Motoren