AVG privacybeleid

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Groenevelt Motoren kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Groenevelt Motoren, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Groenevelt Motoren verstrekt. Groenevelt Motoren kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  Uw voor- en achternaam

  Uw adresgegevens

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mailadres

 

Waarom Groenevelt Motoren gegevens nodig heeft

Groenevelt Motoren verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Groenevelt Motoren uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het verzenden van een nieuwsbrief.

 

Hoelang Groenevelt Motoren gegevens nodig heeft

Groenevelt Motoren bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

 

Delen met anderen

Groenevelt Motoren verstrekt GEEN persoonsgegevens aan derden.

 

Beveiligen

Groenevelt Motoren neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Groenevelt Motoren maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Groenevelt Motoren verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met Groenevelt Motoren. contactformulier.

 

Vestigingsadres: Ekkersrijt 1012, 5692AA Son
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 17203127
Telefoon: 0499 - 474666