Communicatie

Bijna alle merken die communicatiesystemen aanbieden hebben verschillende modellen in, uiteraard, verschillende prijsklassen. Wat je jezelf moet afvragen is de manier waarop je het systeem wilt gaan gebruiken, wil je dat in je eentje, met een passagier of met een groep motorrijders? Denk er dus vooraf over na wat je van plan bent met het communicatiesysteem.

Lees verder

Navigatie

Wat moet je kiezen wanneer je op zoek bent naar een navigatiesysteem? Eigenlijk zijn er twee serieuze merken: Garmin en TomTom. We kunnen moeilijk 1 toestel aanwijzen als het beste systeem voor de motorrijder. Simpelweg omdat iedere motorrijder andere wensen heeft. Functies die voor de een van belang zijn kunnen voor de ander overbodig zijn.

Lees verder

Bagage

Voor iedere type motor en motorrijder hebben we de juiste bagage oplossing. Wat voor tas je kiest hangt af van het type motor, hoeveel bagage je mee wilt nemen en natuurlijk wat je mooi vindt. Iedereen die op vakantie gaat met de motor, zonder begeleiding van een bezemwagen, kent het ‘probleem’ om alle bagage op een zo prettig mogelijke manier mee te nemen.

Lees verder

Kleine accessoires

Wij leveren kleine accessoires van de meest toonaangevende merken voor alle motoren.

We adviseren je graag in de winkel voor de beste keuze.

Van richtingaanwijzers tot spiegels, je kunt het bij ons vinden.

Lees verder